Velkommen til mit kunstgalleri

Grete Westh, Saltholmsgade 9, 2. Th
8000 Århus C, tlf. 4050 5912.
grete@westh.at

Jeg er hjemmehørende i Århus, og da jeg for nogle år siden afsluttede mit fuldtidsjob på et reklamebureau, har jeg kunnet hellige mig maleriet på fuld tid. Gennem de sidste 20 år har maleriet taget en stor del af min fritid. Jeg maler sammen med en gruppe andre kunstnere i Kunsthistorisk Forening på Folkestedet i Århus, og jeg henter inspiration fra mine mange rejser og besøg på kunstmuseer.

Jeg bliver coachet af billedkunstner mag. Art Inge Mogensen og har også fået en del undervisning på Kunst og Design Skolen i Århus.

Det er stemningen i et motiv, der inspirerer mig – det man fornemmer mere, end det man ser. I mine billeder finder man ro og rum for fordybelse, hvilket også understreges af den farvepallette, der er min foretrukne. De douchede, dæmpede farver, ofte kun brudt af en enkelt rød genstand, er med til at skabe den lidt mystiske stemning, hvor fantasien kan slippes fri, og historien kan udspille sig. Jeg henter mine motiver i naturen – havet og himlen – eller i det tomme rum, som jeg kan digte videre på. Jeg rejser meget og har et vågent øje for den særlige stemning, der ofte opstår ved dagens start og slut.

Medlem af Kunstnersammenslutningen Åbne Døre - www.aabnedoere.dk

Medlem af kunstnergruppen InProgress
Medlem af Kunsthistorisk Forening

Ring til mig, hvis du er interesseret i en kunstudstilling - eller har lyst til at købe et af mine malerier. Du kan også maile til mig på grete@westh.at

Hvis du gerne vil opleve et af mine billeder hjemme i din egen stue, inden du beslutter dig, så kontakt mig for en aftale.  

Se et udpluk af mine malerier ved at klikke på mit kunstgalleri i menuen. God fornøjelse ...
Du er også velkommen til at skrive din mening og/eller kommentarer til mig i min gæstebog.

Del siden